Dekker vertrekt definitief en hoopt op basisplaats bij Zwolle

maandag 26 mei 2014 17:29 11.843 keer bekeken 36 reacties Pro Shots Bron: Voetbalzone.nl

Rick Dekker gaat proberen een profcarrière te bewerkstelligen in het shirt van PEC Zwolle. De negentienjarige verdedigende middenvelder speelde de voorbije jaren in de jeugdopleiding van Feyenoord en was er afgelopen seizoen aanvoerder van de A1. Hij maakt nu transfervrij de overstap naar het IJsseldeltastadion.

Bij de club van trainer Ron Jans heeft Dekker een contract getekend voor twee seizoenen, met de optie op een derde jaar. Hij zegt dat de keuze voor bekerwinnaar PEC Zwolle geen moeilijke was; trainer Jans en directeur Gerard Nijkamp gaven hem van meet af aan een positief gevoel. “Daarnaast denk ik dat ik mijzelf hier goed kan ontwikkelen”, zegt Dekker hoopvol.

Hij geeft aan dat hij het best uit de voeten kan ‘op zes’ en dat hij mikt op een basisplaats in het Zwolse team. Directeur Nijkamp zegt op de clubwebsite van PEC dat Dekker veel potentie heeft. “In Zwolle krijgt hij de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en om met de hoofdselectie mee te trainen.”

Gerelateerd nieuws
36 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74808 leden - Op dit moment zijn 125 mensen actief, waarvan 72 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved