Dekker vertrekt definitief en hoopt op basisplaats bij Zwolle

Dekker vertrekt definitief en hoopt op basisplaats bij Zwolle

Rick Dekker gaat proberen een profcarrière te bewerkstelligen in het shirt van PEC Zwolle. De negentienjarige verdedigende middenvelder speelde de voorbije jaren in de jeugdopleiding van Feyenoord en was er afgelopen seizoen aanvoerder van de A1. Hij maakt nu transfervrij de overstap naar het IJsseldeltastadion.

Bij de club van trainer Ron Jans heeft Dekker een contract getekend voor twee seizoenen, met de optie op een derde jaar. Hij zegt dat de keuze voor bekerwinnaar PEC Zwolle geen moeilijke was; trainer Jans en directeur Gerard Nijkamp gaven hem van meet af aan een positief gevoel. “Daarnaast denk ik dat ik mijzelf hier goed kan ontwikkelen”, zegt Dekker hoopvol.

Hij geeft aan dat hij het best uit de voeten kan ‘op zes’ en dat hij mikt op een basisplaats in het Zwolse team. Directeur Nijkamp zegt op de clubwebsite van PEC dat Dekker veel potentie heeft. “In Zwolle krijgt hij de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en om met de hoofdselectie mee te trainen.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties