AD: Acht topkandidaten voor opvolging Koeman

AD: Acht topkandidaten voor opvolging Koeman

Ronald Koeman en Martin van Geel zullen vandaag fijntjes uitleggen waarom beide partijen uit elkaar gaan en hoe jammer ze dat bij Feyenoord wel niet vinden. Vragen over de opvolging zullen vakkundig ontwijkt worden. 'Ik ga niet speculeren over namen van opvolgers', gaf Van Geel zaterdagochtend al aan toen het nieuws bekend werd.

De technisch directeur denkt wel dat de zoektocht naar een nieuwe trainer eenvoudiger is dan toen Mario Been werd ontslagen. 'Er is nu geen haast bij', zegt hij in het Algemeen Dagblad. 'Aan de andere kant weet ik uit ervaring dat als je heel kritisch kijkt naar alle mogelijke kandidaten er altijd maar een paar overblijven.'

Vandaag komt de directie samen met commissarissen Dick van Well en Pim Blokland bijeen om de strategie te bepalen. Louis van Gaal, Co Adriaanse en Peter Bosz kunnen een telefoontje verwachten, meent het eerder genoemde ochtendblad. Vijf namen kunnen nog bij dat drietal bijgeschreven worden om de schaduwlijst van Van Geel rond te krijgen.

De acht kandidaten
1. Louis van Gaal
2. Peter Bosz
3. Co Adriaanse
4. Fred Rutten
5. Jean-Paul van Gastel
6. Marco van Basten
7. Frank Rijkaard
8. Dick Advocaat

Lees meer over
Bosz Advocaat Van Gastel
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties