Feyenoord A1 bekert door na vijfklapper

Feyenoord A1 bekert door na vijfklapper

Feyenoord A1 heeft in de achtste finales van het landelijke bekertoernooi afgerekend met Willem II/RKC A1. De Rotterdammers kwamen weliswaar op achterstand, maar het verschil tussen beide ploegen bleek groot: 5-1.

Op Sportpark VDL/Maassluis werd om 14.30 uur afgetrapt. De A1 van jeugdtrainer Roy Makaay bleek al snel de betere, maar het overwicht werd pas in de slotfase écht omgezet in doelpunten. Tot minuut tachtig stond namelijk een magere 2-1 voorsprong op het scorebord. Er werd dan ook nog drie keer gescoord in het slot van de wedstrijd. Houben, Slabbekoorn, Elst, Karsdorp en Hardeveld waren verantwoordelijk voor de doelpunten.

Feyenoord B2 bekert ook door al had de jeugdploeg het veel moeilijker dan de andere lichting. Op bezoek bij NEC/FC Oss B1 moesten er strafschoppen aan te pas komen om de winnaar te bepalen, aangezien niemand in de reguliere speeltijd wist te scoren. De spelers van Feyenoord bleken daarin koelbloediger.

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties