Leerdam: \'Geen sentiment bij wedstrijd tegen Feyenoord\'

Leerdam: \'Geen sentiment bij wedstrijd tegen Feyenoord\'

Als Feyenoord zondag het Gelredome betreedt, voelt het voor Kelvin Leerdam net als iedere andere tegenstander in de eredivisie. De verdediger annex middenvelder werd groot in De Kuip, maar houdt zich nu alleen bezig met Vitesse.

"Het is eigenlijk niet speciaal voor mij. Het is een wedstrijd zoals alle anderen. Het gaat om drie punten, meer kan ik niet winnen. Ik doe niet aan dat sentimentele, ben nu bij Vitesse en richt me daarop", aldus Leerdam in gesprek met NUsport.

De geboren Surinamer heeft een roerige tijd achter de rug bij Feyenoord. Coach Ronald Koeman stelde hem vorig seizoen niet meer op omdat hij zijn contract niet wilde verlengen. Met vier doelpunten in zeven competitiewedstrijden komt Leerdam nu sterk terug.

"Ik ben dicht bij mezelf gebleven en laat nu hier zien wat ik kan. Ik heb altijd in mezelf geïnvesteerd en ben niet bij de pakken neer gaan zitten. Ik heb bij het tweede van Feyenoord gespeeld en ben zelfs met Jong Oranje naar het EK gegaan."

Bij Feyenoord zat Leerdam mopperend op de bank, nu staat hij lachend op het veld. "Ik heb nooit mijn kop laten hangen en ben bij Vitesse in een goed voetballend team gekomen. Ik heb het hier naar mijn zin en dat is denk ik het belangrijkste, plezier in wat je doet."

Lees meer over
Leerdam
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties