Leerdam: \'Bosz geeft mij het gevoel dat er vertrouwen in mij is\'

Leerdam: \'Bosz geeft mij het gevoel dat er vertrouwen in mij is\'

Kelvin Leerdam tekende gisteren een vierjarig contract bij Vitesse. Een verrassende stap vinden velen, aangezien de middenvelder in de winter nog voor spek en bonen naar Arnhem was gereden en toenmalig trainer Fred Rutten zowat de enige leek die vertrouwen had in de 23-jarige speler. De nieuwe hoofdcoach bij het ambitieuze Vitesse, Peter Bosz, heeft de oud-Feyenoorder echter snel kunnen overtuigen om een meerjarig contract aan te gaan bij de club van eigenaar Merab Jordania.

'Er is veel gezegd en geschreven over die gebeurtenissen in de winter. Ik heb altijd vertrouwen gehouden in John Veldman en Sigi Lens, mijn zaakwaarnemers', zegt Leerdam in het Algemeen Dagblad. 'Ik sprak vorige maand ook nog met FC Twente, maar Peter Bosz was direct duidelijk. Hij wilde heel graag dat ik naar Vitesse zou komen. Hij geeft mij het gevoel dat er veel vertrouwen in mij is.'

Lees meer over
Leerdam
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties