FC Twente gaat voor Leerdam bij vertrek Rosales

FC Twente gaat voor Leerdam bij vertrek Rosales

Standard Luik is in de markt om Roberto Rosales over te nemen van FC Twente. Een transfer van de Venezolaan biedt een opening voor de komst van Kelvin Leerdam.

Rosales, die in 2010 voor twee miljoen euro van AA Gent naar FC Twente kwam, is op weg naar de uitgang in Enschede. Standard Luik heeft concrete belangstelling, terwijl ook zijn voormalige werkgever Gent interesse heeft om de rechtsback weer op te nemen in de gelederen.

FC Twente is bereid mee te werken aan een afscheid van Rosales. De rechtsback heeft aangegeven zijn in 2014 aflopende contract niet te willen verlengen. Als de Enschedese club nog iets wil overhouden aan de Venezolaan, dan moet het in de zomer of in de winterstop komen tot een transfer.

FC Twente heeft al een opvolger op het oog. In het geval Rosales vertrekt richt de Enschedese club zich op Leerdam. De jeugdinternational kan transfervrij worden ingelijfd. Zijn contract met Feyenoord loopt deze zomer af.

Lees meer over
Leerdam
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties