Leerdam baalt: \'Er zijn clubs die dit anders oplossen\'

Leerdam baalt: \'Er zijn clubs die dit anders oplossen\'

Kelvin Leerdam heeft een moeilijk seizoen achter de rug. De verdediger annex middenvelder begon in de basis bij Feyenoord, maar werd verbannen naar de beloften toen hij aangaf dat hij zijn contract niet wilde verlengen. Een transfer naar Vitesse in januari ging niet door en zodoende moest Leerdam bij de beloften wachten op het moment dat het seizoen eindelijk voorbij zou zijn.

De jeugdinternational zegt in Voetbal International dat hij baalt van hoe het is gelopen. "Er zijn clubs die zulke geschillen anders oplossen, zoals Ajax heeft gedaan met Daley Blind en FC Twente met Douglas", zegt Leerdam. De linksback van Ajax en verdediger van Twente beschikten ook over aflopende contracten, maar bleven wel gewoon spelen. Douglas vertrekt nu transfervrij uit Enschede, maar Blind besloot om zijn verblijf in Amsterdam te verlengen.

Leerdam sluit niet uit dat hij ook alsnog had bijgetekend bij Feyenoord, als hij was blijven spelen: "Ik heb namelijk nooit gezegd dat ik per se weg wilde bij Feyenoord. Feyenoord heeft de beslissing genomen en geprobeerd zich hard op te stellen, niet ik", benadrukt de geboren Surinamer. Het is nog onduidelijk waar Leerdams toekomst ligt: maanden geleden werd er al een mondeling akkoord bereikt met Vitesse, maar de jeugdinternational lijkt af te zien van een overstap naar Arnhem.

Lees meer over
Leerdam
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties