Opmars De Vrij en Martins Indi maakt Vlaar trots

Opmars De Vrij en Martins Indi maakt Vlaar trots

Ron Vlaar (28) moest tijdens de interlands tegen Estland en Roemenië zijn oude Feyenoord-collega's Stefan de Vrij (21) en Bruno Martins Indi (21) voor laten gaan. De ontwikkeling van het duo verbaast Vlaar niet. Niet alleen bij Oranje doen De Vrij en BMI het goed, ook bij Feyenoord. "Het gaat hartstikke goed met ze. Dat geeft mij ook een goed gevoel", zegt Vlaar in gesprek met VoetbalPrimeur. "Ik heb die jongens zien komen. Ze maken enorm veel stappen."

"Na vorig seizoen verbaast hun ontwikkeling me niet", vervolgt Vlaar. "Als het goed gaat, is het makkelijker om je te ontwikkelen. Dat zie je nu bij heel Feyenoord. Kijk hoeveel Feyenoorders er in Oranje staan, dat ziet er fantastisch uit. Zo goed als het nu gaat, had ik het eerlijk gezegd niet verwacht. Maar dat Feyenoord bovenin meedraait is geen verrassing."

Vlaar, die met Aston Villa tegen degradatie strijdt, heeft nooit spijt gehad van zijn overstap naar Engeland, ook niet als hij een historisch feest op de Coolsingel mist. "Nee, dat heb ik echt niet. Ik gun Feyenoord al het beste. Ik voel me daar ook onderdeel van. Vorig jaar als speler en nu als supporter. Een kampioenschap zou fantastisch zijn."

Lees meer over
Vlaar Stefan de Vrij Martins Indi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties