Omar Elabdellaoui meldt zich op 21 juli bij Feyenoord

Omar Elabdellaoui meldt zich op 21 juli bij Feyenoord

Dat Omar Elabdellaoui naar Feyenoord komt staat vast, maar de huurling van Manchester City zal zich pas op 21 juli in Rotterdam melden. De aanvallende middenvelder annex vleugelspeler zal eerst op trainingskamp gaan met de manschappen van City, voordat hij zal aansluiten bij de selectie van Feyenoord-trainer Ronald Koeman, zo meldt het Algemeen Dagblad vandaag. Elabdellaoui is daarmee net op tijd om traditioneel ingevlogen te worden bij de Open Dag die één dag later gehouden zal worden.

Roberto Mancini, de oefenmeester van de Engelse topclub, mist nog vele spelers door het Europees Kampioenschap van dit jaar. De Italiaanse coach wil echter met een volwaardige selectie gaan trainen en houdt zodoende Elabdellaoui tot 21 juli bij City. Anderhalve week later staat voor Feyenoord al een belangrijk duel op het programma. De Stadionclub speelt dan de eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties