Bosvelt ambassadeur Feyenoord Foundation

Bosvelt ambassadeur Feyenoord Foundation

Paul Bosvelt, Sander de Kramer en MC Winne zijn de nieuwe ambassadeurs van de Feyenoord Foundation. Dit maakte Eric Gudde zaterdagavond voorafgaand aan Feyenoord tegen Excelsior bekend aan honderden zakelijke en maatschappelijke relaties van de club. Bedrijfsleven en (semi-)overheidsinstellingen zijn te gast bij de stadsderby, die volledig in het teken staat van Feyenoords eigen stichting van waaruit de Rotterdamse club haar maatschappelijke projecten ontplooit. ‘Deze drie ambassadeurs passen perfect bij waar wij als club voor staan’, zei de algemeen directeur. ‘We zijn blij dat zij Feyenoord zullen helpen met het verwezenlijken van onze maatschappelijke ambities.’

Feyenoord richtte haar eigen Foundation op voor de fondsenwerving van haar maatschappelijke projecten, naar het voorbeeld van diverse clubs in de Engelse Premier League, waaronder Liverpool en Blackburn Rovers. De stichting is in feite Feyenoords eigen goede doel.

De exploitatie van de Feyenoord Foundation staat volledig los van de exploitatie van de club. Dat is mede het geval omdat de Feyenoord Foundation op die manier officieel een goed doel kan zijn. Alle maatschappelijke projecten die Feyenoord ontplooit, worden ondergebracht binnen de Feyenoord Foundation.

Lees meer over
Bosvelt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties