Drenthe wil salaris inleveren voor terugkeer naar Feyenoord

Drenthe wil salaris inleveren voor terugkeer naar Feyenoord

Volgens de Spaanse sportkrant AS heeft Royston Drenthe een aanbieding van Benfica afgeslagen en zijn pijlen gericht op een terugkeer naar Feyenoord.

Volgens AS is Drenthe zelfs bereid om salaris in te leveren. Het is echter afwachten of die overgang reeël is, aangezien Feyenoord amper financiële mogelijkheden heeft om Drenthe binnen te halen. Bij zijn huidige club Real Madrid is voor de middenvelder geen toekomst meer, zo heeft de club hem laten weten.

Drenthe komt zelf uit Rotterdam en speelde tussen 2005 en 2007 in de hoofdmacht van de Rotterdammers. Real nam de middenvelder vervolgens over voor een bedrag rond de dertien miljoen euro. Bij de Koninklijke kwam Drenthe amper aan spelen toe en een verhuur leek de beste optie.

Afgelopen seizoen werd Drenthe verhuurd aan Hércules Alicante, waar hij sterk begon. Nadat de club financiële moeilijkheden kreeg en Drenthe zijn salaris niet op tijd ontving, ontstonden er enkele problemen tussen beide partijen.

Lees meer over
Drenthe
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties