ADO fans zetten mail-actie gericht aan Aboutaleb op

ADO fans zetten mail-actie gericht aan Aboutaleb op

De ADO-fansite Northside.nl heeft een mail-actie opgezet gericht aan de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. De fans zijn het niet eens met de slechts 650 toegezegde kaarten voor het duel met Feyenoord op 12 december. Ook vanaf Rotterdamse kant is teleurgesteld gereageert op de beslissing van de burgervader. Het lege uitvak is ook een financieële tegenvaller voor Feyenoord. Bij deze willen wij ook Feyenoordsupporters op de hoogte stellen van de actie, zodat ook wij kunnen bijdragen en zo kunnen laten zien dat we het niet eens zijn met deze beslissing.

Geachte heer Aboutaleb.

Bij deze wil ik mijn ongenoegen uiten aan de Gemeente Rotterdam , Politie van Rotterdam en u als burgemeester wegens het niet toestaan van het maximum aantal supporters dat door de veiligheidsvoorschriften van de KNVB voorgeschreven wordt bij thuiswedstrijden van Feyenoord .

Deze wedstrijd gaat al sinds jaar en dag goed, de strijd onderling tussen Rotterdam en Den Haag supporters is louter sportief.

Zoals u afgelopen weekend heeft kunnen zien gaat het sportief goed met onze club, en willen wij als ADO Den Haag supporters onze club steunen, ook in uitwedstrijden.
Iets wat nu helaas door de zogenoemde driehoek wordt verpest!

Ik vraag u om deze beslissing te heroverwegen zodat zowel de Feyenoord als de ADO Den Haag supporters zondag de 28ste kunnen laten zien wat voor een sportief feest we er met zijn allen van kunnen maken.

ADO Den Haag komt graag met 1200 supporters , en zou als de mogelijkheid er was misschien wel met meer supporters kunnen komen.
Welke voetbalclub komt deze dagen nog met zoveel supporters naar Rotterdam?

Uw besluit benadeeld niet alleen de club Feyenoord sportief en financieel, maar ook de stad Rotterdam en natuurlijk de supporters van ADO Den Haag .

Bij deze vraag ik u dan ook om dit besluit te heroverwegen.

Met vriendelijke groet, *naam*

Mailen kan door hier te klikken of het volgende mailadres te gebruiken: a.aboutaleb@college.rotterdam.nl

Lees meer over
ADO Den haag protest
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties