'Clubloze Slory mogelijk aan de slag bij Levski Sofia'

'Clubloze Slory mogelijk aan de slag bij Levski Sofia'

Andwelé Slory kan zijn loopbaan mogelijk voortzetten bij Levski Sofia. Dat meldt het Algemeen Dagblad woensdag. De club uit Bulgarije heeft interesse in de clubloze voetballer.

Slory verruilde afgelopen seizoen Feyenoord voor West Bromwich Albion. De promovendus besloot de verbintenis van Slory echter niet te verlengen, waarna hij op zoek mocht naar een nieuwe werkgever. Tot op heden vond hij nog geen nieuwe club.

Levski Sofia hoopt Slory nu aan zich te kunnen binden. Wel moet de club zich dan plaatsen voor de groepsfase van de Europa League. Op die manier heeft Levski voldoende financiële armslag om Slory aan te kunnen trekken.

In Bulgarije treft Slory mogelijk enkele oude bekenden. Levski trok eerder deze zomer twee spelers uit de Nederlandse competitie aan. Ook Dustley Mulder (oud-speler RKC Waalwijk) en voormalig Feyenoorder Serginho Greene staan in Sofia onder contract.

Lees meer over
Jaden Slory
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties