Youth League-duel Feyenoord O19 live op Feyenoord.nl

Youth League-duel Feyenoord O19 live op Feyenoord.nl

Net als voor de hoofdmacht van Feyenoord begint ook voor Feyenoord Onder 19 dinsdag het Europese avontuur. Om 15:00 uur staat voor het team van trainer Robin van Persie de eerste wedstrijd in de UEFA Youth League op het programma; om 15:00 uur tegen de leeftijdgenoten van Celtic.

Kaartverkoop
Wie de talenten van Feyenoord wil bewonderen en aanmoedigen, is dinsdag van harte welkom op Varkenoord. Voor € 5,00 per stuk (standaard) en € 2,50 per stuk (66+ en t/m 11 jaar) ben je erbij! De kaartverkoop loopt via de Online Ticketshop. Varkenoord is dinsdag vanaf 13:00 toegankelijk voor supporters met een kaart.

Livestream
Niet in de gelegenheid om naar Varkenoord te komen? Met de livestream die dinsdag wordt aangeboden op de officiële website van Feyenoord hoef je alsnog niks van de wedstrijd te missen. Schakel in vanaf iets voor 15:00 uur en je kijkt live mee naar het duel tussen de talenten van Feyenoord en Celtic.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties