Kaartverkoop UEFA Youth League Feyenoord - Celtic gestart

Kaartverkoop UEFA Youth League Feyenoord - Celtic gestart

De kaartverkoop voor de eerste thuiswedstrijd van Feyenoord Onder 19 in de UEFA Youth League gaat per direct van start. Vanaf dit moment zijn er kaarten te koop voor de thuiswedstrijd tegen Celtic, die op dinsdag 19 september om 15:00 uur wordt gespeeld op Varkenoord.

Kaartverkoopinformatie
Seizoenkaarthouders, leden en overige supporters hebben vanaf vandaag de mogelijkheid om kaarten aan te schaffen voor de wedstrijd tussen de hoogste jeugdteams van Feyenoord en Celtic. Voor € 5,00 per stuk (standaard) en € 2,50 per stuk (66+ en t/m 11 jaar) ben je erbij voor de opening van Feyenoord Onder 19 in de UEFA Youth League. Per supporter kunnen er vier kaarten worden gekocht.

Overige thuiswedstrijden
Feyenoord Onder 19 speelt in de Youth League ook nog thuis op Varkenoord tegen Lazio (woensdag 25 oktober, 14:00 uur) en Atlético Madrid (dinsdag 28 november, 15:00 uur). De kaartverkoop voor die duels start in een later stadium.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties