Jeugdspeler Kroesen verlaat Feyenoord en stopt als doelman

Jeugdspeler Kroesen verlaat Feyenoord en stopt als doelman

Jaimy Kroesen is aankomend seizoen niet meer actief in de jeugdopleiding van Feyenoord. De doelman van Onder 21 had een contract tot medio 2024 en heeft besloten om zijn keeperscarrière op profniveau voorlopig te beëindigen. Kroesen gaat aan de slag als veldspeler bij zijn oude club v.v. Hellevoetsluis.

''Kind van de club weer thuis'', kopt de voetbalvereniging op de officiële website. Kroesen neemt nog niet definitief afscheid van zijn keeperscarrière op profniveau. ''Voor het geval het nodig mocht zijn, houdt Kroesen zijn handschoenen nog wel in de tas. Mocht er zich toch nog een kans in het betaalde voetbal voordoen, dan zal Hellevoetsluis Kroesen uiteraard geen strobreed in de weg leggen.''

Tussen 2013 en 2016 was de sluitpost actief voor Feyenoord Academy en vervolgde hierna zijn carrière bij VV Spijkenisse en Excelsior Rotterdam. Via eerstgenoemde club belandde Kroesen in 2018 bij sc Heerenveen, waar hij een jaar later zijn officieuze debuut in de hoofdmacht maakte. In de zomer van 2022 maakte Kroesen de overstap naar de Feyenoord Academy.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties