Feyenoord contracteert doelman Kroesen voor Onder 21

Feyenoord contracteert doelman Kroesen voor Onder 21

Jaimy Kroesen maakt de overstap naar Feyenoord Onder 21. De Rotterdammers hebben de doelman transfervrij overgenomen van sc Heerenveen. De 19-jarige Kroesen heeft dinsdagmiddag een contract voor een seizoen getekend op Varkenoord. Hij is daardoor tot medio 2023 verbonden aan de stadionclub.

''Met Jaimy halen we een doelman in huis die de afgelopen seizoenen behoorlijk wat ervaring heeft opgedaan bij sc Heerenveen'', vertelt Rini Coolen op de clubwebsite van Feyenoord. ''Jaimy gaat dit seizoen deel uitmaken van de selectie van Feyenoord Onder 21 en is daar een van de drie doelverdedigers.''

Kroesen keert hierdoor weer terug in de jeugdopleiding van Feyenoord. ''Dat ik vanaf nu weer het Feyenoord-shirt mag dragen, betekent dat ik me de afgelopen seizoenen goed heb ontwikkeld. Ik hoop deze ontwikkeling hier een positief vervolg te geven en bij Feyenoord Onder 21 veel speelminuten te maken.''

De in Hellevoetsluis geboren Kroesen zette zijn eerste stappen op het voetbalveld van VV Hellevoetsluis. Tussen 2013 en 2016 was de sluitpost actief voor Feyenoord Academy en vervolgde hierna zijn carrière bij VV Spijkenisse en Excelsior Rotterdam. Via eerstgenoemde club belandde Kroesen in 2018 bij sc Heerenveen, waar hij een jaar later zijn officieuze debuut in de hoofdmacht zou maken.

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties