Contract keeper Jaimy Kroesen verlengd tot medio 2024

Contract keeper Jaimy Kroesen verlengd tot medio 2024

Feyenoord en Jaimy Kroesen hebben overeenstemming bereikt om het aflopende contract van de doelman met een jaar te verlengen. Daardoor is de twintigjarige sluitpost van Feyenoord Onder 21 tot de zomer van 2024 aan de club verbonden.

Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord: ‘Voor Jaimy is zijn contractverlenging een mooie beloning voor een individueel goed seizoen. Hij heeft veel wedstrijden in Onder 21 kunnen spelen en mocht tevens diverse keren met Feyenoord 1 meetrainen. Jaimy valt het beste te omschrijven als een moderne keeper die naast zijn basistaken ook over goede voetballende kwaliteiten beschikt.’

‘Ik ben heel erg blij dat ik hier bij Feyenoord mijn contract heb mogen verlengen’, zegt Kroesen. ‘Het maakt het voor mij extra speciaal omdat ik al vanaf mijn vierde jaar in De Kuip kom. Persoonlijk kijk ik terug op een goed seizoen en ik hoop deze stijgende lijn het aankomende seizoen door te zetten. De keren dat ik bij Feyenoord 1 heb mogen aansluiten smaken uiteraard naar meer.’

Kroesen is momenteel bezig aan zijn tweede periode bij Feyenoord. Tussen 2013 en 2016 was de geboren Hellevoeter al actief voor Feyenoord Academy. Na periodes bij VV Spijkenisse, Excelsior Rotterdam en sc Heerenveen keerde de keeper afgelopen zomer terug op Varkenoord. Daar speelde hij dit seizoen zijn wedstrijden in Feyenoord Onder 21. Tevens behoorde Kroesen enkele malen tot de wedstrijdselectie van Feyenoord 1.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties