Academy-keeper Stenn de Mol tekent eerste contract

Academy-keeper Stenn de Mol tekent eerste contract

Stenn de Mol heeft onder toeziend oog van familie en vrienden in het Perscentrum van de De Kuip een driejarig contract getekend bij Feyenoord. De 16-jarige doelman van Feyenoord Academy is daardoor tot medio 2027 aan de club verbonden. Dit meldt de stadionclub op de officiële website.

De Mol is trots dat hij zijn eerste profcontract bij Feyenoord heeft getekend. ''Het vertrouwen dat ik vanuit de club krijg voelt erg goed. Ik heb hier de afgelopen jaren hard voor gewerkt en kan me nu volledig verder focussen op mijn ontwikkeling. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen, waarin ik veel speelminuten hoop te maken.''

De voetbalcarrière van De Mol begon bij de Zeeuwse amateurclub VV Kapelle, waarna hij later overstapte naar JVOZ uit Vlissingen. Sinds de zomer van 2020 is De Mol actief voor Feyenoord Academy. Afgelopen seizoen maakte de sluitpost onderdeel uit van Feyenoord Onder 17, dat onlangs in een spectaculaire wedstrijd tegen PSV de landstitel wist te behalen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties