'Feyenoord gaat niet verder met Isak Alemayehu'

'Feyenoord gaat niet verder met Isak Alemayehu'

Feyenoord gaat niet verder met Isak Alemayehu. De 17-jarige aanvallende middenvelder werd de afgelopen maanden gehuurd van Djurgårdens IF, met een mogelijkheid tot een langer verblijf. Volgens Fotbolldirekt heeft de Rotterdamse club de koopoptie niet gelicht en keert Alemayehu daardoor terug naar Zweden.

"Er heeft een gesprek plaatsgevonden tussen Isak en Feyenoord, en zij hebben ervoor gekozen om van deze optie geen gebruik te maken," bevestigt sportief directeur Bosse Andersson. "Nu is het plan dat Isak op 1 juli bij Djurgården aansluit." Alemayehu heeft in Zweden een contract dat loopt tot medio 2025 en een geschatte marktwaarde van 200.000 euro.

Alemayehu speelde de afgelopen maanden voor Feyenoord Onder 21. De rechtspoot kwam in totaal tot 370 minuten, waaronder acht in de achtste finale van de UEFA Youth League tegen Bayern München. Het was uiteindelijk niet genoeg om in aanmerking te komen voor een langer verblijf in Rotterdam.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties