Vermoedelijke opstelling: Zerrouki begint aan de aftrap in Europese topper

Feyenoord kan definitief niet beschikken over Yankuba Minteh in de thuiswedstrijd tegen SS Lazio. De 19-jarige talentvolle aanvaller heeft een spierblessure opgelopen in aanloop naar het duel in de Champions league. Trainer Arne Slot bevestigt dat Ramiz Zerrouki weer in aanmerking komt voor een basisplaats op woensdagavond. Of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren moet woensdagavond duidelijk worden.

''Dat zou zeker kunnen, gezien ook de blessures die we hebben. Ook zeker gezien zijn spel in Madrid'', vertelt Slot tijdens het persmoment in De Kuip. Of de variant Calvin Stengs op rechtsbuiten en Zerrouki op het middenveld wederom toegepast gaat worden, wil de trainer nog niet prijsgeven aan de aanwezige media. ''Ik heb ook al iets gezegd over de absentie van onze buitenspelers, dat Stengs voor morgen een optie is mogen duidelijk zijn. Er zijn meer opties en jongens die het goed doen.''

Justin Bijlow en Santiago Gimenez gaan allebei hun debuut maken in de Champions League. De Mexicaan keert terug van een schorsing en de doelman is weer beschikbaar nadat hij herstelt is van een polsblessure. Slot merkt niet dat het voor extra spanning zorgt bij hen. ''Ik proef bij al mijn spelers altijd dat ze ongelooflijk veel zin hebben om te gaan spelen. Dat is voor mijn gevoel niet anders op het moment dat er een Champions League wedstrijd zit aan te komen.''

''Ik zie ze altijd met hetzelfde fanatisme trainen en zich op dezelfde manier voorbereiden'', vervolgt de trainer. ''Dat in hun hoofd, als ze 's avonds in bed liggen, een Champions League wedstrijd misschien wat specialer is, daar kan ik me alles bij voorstellen.'' Verder werd bekend dat Gernot Trauner niet inzetbaar is voor Feyenoord. Daardoor begint Bart Nieuwkoop als rechtsback en Lutsharel Geertruida vormt samen met David Hancko het centrale duo.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Zerrouki; Stengs, Gimenez en Paixão.

Stengs als rechtsbuiten is een logische oplossing
Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties