Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wieffer keert terug

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wieffer keert terug

Arne Slot heeft afgelopen weekend aangegeven niet geheel tevreden te zijn met de inbreng van Igor Paixão. De Braziliaan is de laatste periode niet in vorm en werd afgelopen weekend wederom tijdens de rust gewisseld. De verwachtingen zijn ook dat Paixão in de kraker tegen SS Lazio genoegen moet nemen met een plek op de bank. Calvin Stengs gaat, net als in de thuiswedstrijd tegen de Italianen, als rechtsbuiten fungeren.

Mats Wieffer keert ook weer terug in de basis bij Feyenoord. De middenvelder was ziek en behoorde daardoor tegen RKC Waalwijk niet tot de wedstrijdselectie. "Mats voelt zich inmiddels een stuk fitter dan afgelopen zaterdag," vertelde Slot maandag tijdens de persconferentie vanuit Stadio Olimpico. "Ik heb daarom alle reden om aan te nemen dat hij morgen kan spelen."

De training wordt ook voor Gernot Trauner een testmoment, liet Slot weten. De Oostenrijker begint echter niet dinsdagavond vanaf de aftrap. "Gernot heeft gisteren een gedeelte meegetraind met de groep. Vandaag gaat hij hopelijk de hele training volmaken. Ik heb de hoop en ook wel de verwachting dat hij tegen Lazio beschikbaar is, al zal dat in elk geval niet als basisspeler zijn."

Luka Ivanušec is tegen SS Lazio de linksbuiten, met Santiago Gimenez in de punt van de aanval. Het middenveld wordt verder gevormd door Quinten Timber en Ramiz Zerrouki. Het gemis van Trauner wordt wederom opgevangen door Bart Nieuwkoop en Lutsharel Geertruida. Linksback Quilindschy Hartman en de Slowaak David Hancko zijn een zekerheid in de basisopstelling.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Zerrouki; Stengs, Gimenez, Ivanušec.

Vermoedelijke opstelling Lazio
Provedel; Lazzari, Patric, Romagnoli, Hysaj; Kamada, Vecino, Luis Alberto; Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties