Uitblinker Zerrouki: "Het is mooi dat ik die waardering krijg"

Ramiz Zerrouki lijkt zich wel thuis te voelen in de Champions League. Na zijn wedstrijd tegen Atlético Madrid, speelde hij ook woensdagavond tegen Lazio een erg sterke wedstrijd. Hij strooide met crosspasses en maakte een mooi doelpunt vanaf de rand van het strafschopgebied.

"Het was een prachtige avond", zo klinken de eerste woorden van Zerrouki tegenover de camera van RTL 7. "Ik mocht zelf ook nog een goal maken en denk dat hij er lekker in zat. Maar deze sfeer op een Europese avond, op het hoogste niveau, dat zijn avonden waar je van droomt. Ik denk dat we gewoon heel overtuigend en met veel vertrouwen voetballen. Het is nu weer een bevestiging voor onszelf dat we op dit podium dit niveau kunnen behalen, dat is wel heel lekker."

Zelf maakte Zerrouki een prachtig doelpunt, waarmee hij Feyenoord op een 2-0 voorsprong schoot. "Ik kreeg hem al een keer van Calvin, die draaide te ver van de goal af en toen kwam deze. Ik kon hem in één keer raken en toen wist ik al dat die zou hangen." Richting het einde van de wedstrijd werd de middenvelder gewisseld onder een gigantisch applaus van het publiek. "Eigenlijk wilde ik door, maar ik had wat vermoeidheid in de benen. Maar het is mooi dat ik die waardering krijg."

Wat er allemaal door zijn lichaam gaat na afloop van deze mooie avond? "Het is een fantastisch gevoel. Ik probeer gewoon alles te geven voor het team als ik mag spelen. Ik wil uiteindelijk meer spelen." Of Arne Slot nog om hem heen kan? "Dat moet je toch echt aan de trainer zelf vragen", lacht Zerrouki.

Zerrouki verdient meer speelminuten bij Feyenoord
Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties