Losse kaartverkoop Feyenoord - Celtic zaterdag van start

Losse kaartverkoop Feyenoord - Celtic zaterdag van start

Feyenoord start zaterdag 16 september met de losse kaartverkoop voor de eerste thuiswedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen Celtic. Feyenoord kiest ervoor om seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes die nog geen passe-partout hebben gekocht als eerste de kans te geven op het bestellen van een los ticket. Zij kunnen vanaf zaterdag om 09:00 uur per seizoenkaart of lidmaatschap één ticket bestellen.

Start verkoop
Kaarten bestellen kan vanaf zaterdag 16 september 09:00 uur via deze link. De voorrangsperiode om per seizoenkaart of lidmaatschap (alleen wanneer je nog geen passe-partout hebt) één ticket te kunnen kopen loopt tot maandag 18 september 09:30 uur. Vanaf 10:00 uur hebben alle seizoenkaarthouders, leden van het Legioen en Junioren Kameraadjes (ook die al een passe-partout hebben gekocht) de mogelijkheid om maximaal één ticket te bestellen op basis van beschikbaarheid.

Ticket Exchange
Zodra alle beschikbare kaarten voor deze wedstrijd zijn verkocht gaat de Ticket Exchange live. Aandeelhouders V, supporters met een passe-partout (via 'MIJN PASSE-PARTOUTS') of losse dagkaartkopers kunnen hier dan hun kaart te koop aanbieden. Supporters met een passe-partout ontvangen 1/3 van de prijs van de passe-partout terug na verkoop van de kaart. De vakken Q, R, S, T, U en X1-4 zijn vanwege veiligheidsoverwegingen uitgesloten van de Ticket Exchange.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties