Lazio-spelers lieten van zich horen: "Geeft alleen maar motivatie"

Bij de spelers van Feyenoord overheerst het gevoel dat er ook wel goed gespeeld is. Toch verloren de Rotterdammers met 1-0 en is er wéér geen resultaat behaald in het Stadio Olimpico. Het gedrag na afloop van de Lazio-spelers motiveert de selectie van Arne Slot alleen maar meer om de komende wedstrijden nog meer hun best te doen.

"Het is een hele grote teleurstelling", vertelt Quilindschy Hartman tegenover RTV Rijnmond. "Het is echt weer zo’n wedstrijd dat je denkt: 'hoe kan je hem eigenlijk verliezen?'. Dan krijg je in het begin dat we een beetje dreiging tegen hadden, voor de rest denk ik dat we eigenlijk hetzelfde spelbeeld als in de thuiswedstrijd op de mat konden leggen. Nu overheerst een beetje hetzelfde gevoel als tegen Atlético, leuk dat je jezelf zo presenteert alleen heb je er weinig aan."

"De trainer heeft vaak aangegeven dat het in de Champions League meer gaat om verdedigen", zegt de verdediger van Feyenoord balend over het tegendoelpunt. "Dat blijkt vandaag ook, dat zelfs dit eigenlijk te veel was en we uiteindelijk 1-0 verliezen."

Toch vond, net als Calvin Stengs, ook Hartman het spel van Feyenoord in het grootste deel van de wedstrijd wel goed. "Het zijn denk ik niet hele grote kansen die we creëren, maar we komen wel vaak in de juiste posities. Santi had wel een grote kans en aan het einde met Ayase ook. Maar uiteindelijk hadden we wel veel controle en kwamen we weinig in de problemen."

Hartman is gebrand om te overwinteren in de Champions League. "De spelers van Lazio kwamen net binnen en stampten op onze deur en muur. Eigenlijk geeft dat alleen maar motivatie voor de komende twee wedstrijden. Ik denk dat we met Atlético-thuis heel De Kuip erachter moeten hebben en dat irritante gedrag moeten afstraffen."

Lees meer over
Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties