Feyenoord - Celtic live uitgezonden op twee zenders

Feyenoord - Celtic live uitgezonden op twee zenders

Supporters van Feyenoord die geen kaart hebben kunnen bemachtigen voor de kraker tegen Celtic, kunnen thuis voor de tv terecht bij twee zenders. RTL7 en Ziggo Sport Voetbal zenden het duel in de groepsfase van de Champions League live uit.

Voor degenen die de analyses van Giovanni van Bronckhorst en Theo Janssen het liefst willen horen, moeten afstemmen op RTL7. Het commentaar tijdens de wedstrijd wordt verzorgd door Vincent Schildkamp. Wie er aanschuiven bij Ziggo Sport is nog niet duidelijk.

Op RTL7 begint de voorbeschouwing om 19.55 uur. Ziggo Sport begint op het hoofdkanaal al om 18.00 uur met de Champions League-uitzending, aangezien er om 18.45 uur ook twee wedstrijden worden uitgezonden, namelijk AC Milan - Newcastle United en Young Boys - RB Leipzig.

ESPN heeft de uitzendrechten voor Champions League voetbal niet kunnen verwerven. Daarom zijn de wedstrijden van Feyenoord op het hoogste Europese niveau dit seizoen niet te zien op de betaalzender. Vanaf medio 2024 zullen de Champions League-wedstrijden ook niet meer beschikbaar zijn op RTL7. Alleen Ziggo zal dan over alle uitzendrechten beschikken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties