Ervaren Poolse scheidsrechter Marciniak fluit Lazio - Feyenoord

Ervaren Poolse scheidsrechter Marciniak fluit Lazio - Feyenoord

Feyenoord krijgt dinsdagavond in Rome te maken met de Poolse scheidsrechter Szymon Marciniak. De UEFA stelde de arbiter aan voor de belangrijke Champions League-ontmoeting tussen Lazio en Feyenoord. Daarmee treffen de clubs een scheidsrechter die al veel ervaring heeft op hoog niveau.

De 42-jarige Pool floot in zijn loopbaan al veel internationale topwedstrijden. Vorig seizoen had hij nog de leiding over de finales van de Champions League (Manchester City - Internazionale, 1-0) en het WK (Argentinië - Frankrijk, Argentinië won na strafschoppen). Ook had hij al eens de eer een wedstrijd van Feyenoord te fluiten: de thuiswedstrijd tegen Manchester City in de Champions League in seizoen 2017/18.

Dit seizoen floot Marciniak tot dusver 17 wedstrijden in verschillende competities. Daarin gaf hij 81 keer geel, 1 keer rood en kende hij 8 keer een strafschop toe. Dinsdagavond om 21:00 uur fluit de Pool voor de aftrap van Lazio - Feyenoord.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties