Borst voorspelt: "Ik zet in op de halve finale van de Champions League"

Borst voorspelt: "Ik zet in op de halve finale van de Champions League"

Het vertrouwen bij Feyenoord is groot. De Rotterdammers spelen erg goed voetbal, maken indruk in zowel de Eredivisie als Champions League en dat zorgt voor veel analyses van personen in de media. Zaterdagavond deelde Hugo Borst zijn mening en hij voorspelt een mooi avontuur in de Champions League.

"Ik zeg misschien iets heel vreemds, maar ik denk dat Feyenoord heel erg ver gaat komen in de Champions League", begint Borst in De Eretribune van ESPN. "Dat horen ze in ieder geval wel te doen. Wat ik in de eerste helft tegen Lazio zag was zo godsgruwelijk bijzonder. Daar hebben we allemaal van genoten."

"Je denkt: waar stopt dit?", vraagt de columnist zich af. "Ook als je weet dat Feyenoord van alle clubs met het jongste elftal in deze Champions League-campagne speelde. Dan hebben we onze vriend Gimenez die niet te stoppen is. Ik heb dus de indruk, correct me if i’m wrong, dat Feyenoord heel ver kan komen. Ik zet in op de halve finale van de Champions League."

"Als ze alle wedstrijden thuis in De Kuip mogen spelen, dan geloof ik daar wel in", zegt Mario Been grappend. "Die thuiswedstrijden zijn voor Feyenoord natuurlijk een extreem voordeel. Als ze spelen in een kolkende Kuip kunnen ze zoveel meer. Ik ben ook naar de uitwedstrijd tegen Atlético Madrid geweest, die wedstrijd wisten ze dan niet winnen. Atlético vind ik ook niet de absolute top en er zitten natuurlijk wel clubs in de Champions League die extreem goed zijn."

"Als je ziet hoe Feyenoord met elkaar samenspeelt en de power die ze uitstralen, dan denk ik oprecht dat dit Feyenoord heel ver kan komen in de Champions League", reageert Marciano Vink. "Wat ik me afvraag: halen ze liever daar de halve finale of ga je dan bij wijze van spreke voor winst van de Europa League? Ook de hele grote ploegen winnen niet zo makkelijk van dit Feyenoord. Iedereen weet exact van elkaar wat ze moeten doen en ze hebben een spits die elke week gretiger wordt."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties