'Wolverhampton Wanderers benadert Beelen voor transfer'

'Wolverhampton Wanderers benadert Beelen voor transfer'

Thomas Beelen staat in de belangstelling van Wolverhampton Wanderers. De Engelsen hebben de eerste contacten gelegd met de zaakwaarnemer van de 23-jarige verdediger om een transfer te bespreken. Dit meldt 1908.nl.

Wolverhampton Wanderers heeft zich nog niet officieel gemeld bij Feyenoord, maar dat wordt de komende periode niet uitgesloten. Beelen kan voor een bedrag van ongeveer twintig miljoen euro worden losgeweekt uit De Kuip. Feyenoord hoopt en rekent nog altijd op een langer verblijf van Beelen middels een contractverlenging.

Beelen kwam afgelopen zomer voor een bedrag van 2,7 miljoen euro over van PEC Zwolle. De centrale verdediger wist zich te ontwikkelen als basisspeler in De Kuip. Beelen speelde in totaal 26 wedstrijden in het shirt van Feyenoord. De Rotterdammers willen de rechtspoot belonen door zijn lopende contract tot medio 2027 open te breken en te verlengen.

De goede ontwikkeling van Beelen is niet alleen opgevallen bij Wolverhampton Wanderers. Algemeen directeur Dennis te Kloese verkocht FC Kopenhagen de vorige transferwindow een duidelijke nee op de vraag of de verdediger beschikbaar is. De Rotterdammers zien momenteel een contractverlening van Beelen als het meest realistische scenario.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties