'Feyenoord voert contractbesprekingen met Beelen'

'Feyenoord voert contractbesprekingen met Beelen'

Feyenoord en Thomas Beelen zijn met elkaar in gesprek over een contractverlenging. De centrale verdediger heeft momenteel een contract dat loopt tot medio 2027 en beide partijen willen langer met elkaar doorgaan. Dit meldt 1908.nl.

Beelen kwam afgelopen zomer voor een bedrag van drie miljoen euro over van PEC Zwolle naar Feyenoord. De eerste maanden had de 23-jarige verdediger het lastig in De Kuip en werd tijdens de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam aan het begin van het seizoen in de rust zelfs gewisseld.

Vervolgens is Beelen keihard gaan werken aan zijn fysieke gesteldheid en heeft hij op de trainingen stappen gemaakt op tactisch gebied. Na de winterstop beleefde de rechtspoot zijn definitieve doorbraak in De Kuip. In de thuiswedstrijd tegen AS Roma in de Europa League maakte de Harderwijker indruk door Romelu Lukaku uit te schakelen.

Beelen is een vaste waarde geworden bij Feyenoord en de Rotterdamse club wil daarom zijn contract openbreken en verlengen. De interesse van buitenlandse clubs begint langzaam op gang te komen en met een langdurig contract verzekert de stadionclub zich van een sterke onderhandelingspositie wanneer clubs zich daadwerkelijk melden in De Kuip.

Lees meer over
Thomas Beelen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties