'Wieffer speelt zich in de kijker van Atlético Madrid'

'Wieffer speelt zich in de kijker van Atlético Madrid'

Mats Wieffer was een van de Feyenoorders die wel zijn niveau wist te halen tegen Atlético Madrid. De middenvelder van de Rotterdammers heeft zich mede door zijn goede optreden in de Champions League in de kijker gespeeld bij Atlético Madrid. De Spaanse topclub zoekt naar een extra controlerende middenvelder in de selectie en Wieffer wordt nadrukkelijk genoemd.

Dit meldt Mundo Deportivo donderdag. Trainer Diego Simeone kan voorlopig geen beroep doen op de twintigjarige Pablo Barrios. De Spanjaard heeft een blessure opgelopen en is daardoor voorlopig niet inzetbaar. Simeone heeft nu geen directe concurrent voor Koke en wil daarom tijdens de winterstop zaken doen. Wieffer is naar verluidt een van de kandidaten om de club uit La Liga te versterken.

Wieffer heeft volgens Spaanse media vooral indruk weten te maken in De Kuip tegen Atlético Madrid. De middenvelder was constant aanspeelbaar en wist door zijn handelingssnelheid regelmatig onder de druk van de Spaanse club uit te spelen. Wieffer heeft bij Feyenoord een contract tot medio 2027 en een geschatte marktwaarde van vijftien miljoen euro. Dit seizoen was hij in totaal goed voor negentien wedstrijden, wist daarin drie keer te scoren en was een keer de aangever.

Lees meer over
Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties