'West Ham United FC meldde zich op het laatste moment nog bij Feyenoord'

'West Ham United FC meldde zich op het laatste moment nog bij Feyenoord'

West Ham United FC heeft op Deadline Day nog een poging gewaagd om Santiago Gimenez los te weken bij Feyenoord. De Engelsen zijn er echter niet in geslaagd om de Mexicaanse spits naar de Premier League te halen, zo meldt journalist Toby Cudworth op Twitter.

Gimenez heeft eerder zijn contract al verlengd bij Feyenoord tot medio 2027, en destijds was het al duidelijk dat de Mexicaan niet van plan was om De Kuip te verlaten. Volgens De Telegraaf zou een vertrek tijdens de slotfase van de transfermarkt alleen bespreekbaar zijn geweest als er direct een absoluut recordbedrag op tafel werd gelegd.

Uiteindelijk heeft dat niet plaatsgevonden, en dus blijft de 22-jarige spits in elk geval tot aan de winterstop bij Feyenoord. Met de aankoop van Ayase Ueda hebben de Rotterdammers al vooruit gekeken naar een mogelijk vertrek van de Mexicaan. Ueda, afkomstig van Cercle Brugge, werd aangetrokken voor een recordbedrag van negen miljoen euro, dat met bonussen kan oplopen tot tien miljoen euro.

Lutsharel Geertruida
Feyenoord hoeft zich ook geen zorgen te maken over een vertrek van Geertruida. De transfermarkt in Duitsland is al enkele uren gesloten, waardoor Bayern München geen zaken meer kan doen met de Rotterdammers. Ook Geertruida blijft tot minimaal de winterstop in De Kuip actief.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties