'Walemark maakt overstap van Feyenoord naar SC Heerenveen'

'Walemark maakt overstap van Feyenoord naar SC Heerenveen'

Patrik Walemark maakt de overstap naar SC Heerenveen, zo maakt journalist Sander de Vries bekend. De 21-jarige buitenspeler wordt door de Friezen voor één seizoen gehuurd van Feyenoord. Walemark had meerdere opties om de volgende stappen te zetten in zijn carrière, maar het verhaal van SC Heerenveen sprak Walemark het meest aan.

Walemark sluit op korte termijn aan bij de selectie van Kees van Wonderen. De Zweed moet eerst met succes zijn medische keuring doorstaan en kan daarna zijn contract tekenen bij SC Heerenveen. Walemark is voor SC Heerenveen de zesde zomeraanwinst. Naast SC Heerenveen waren ook Vitesse en NEC Nijmegen in de race voor zijn handtekening.

''We willen breed bezet zijn en Patrik was al langer in beeld als een van de opties'', vertelt algemeen directeur Ferry de Haan in gesprek met Voetbal International. ''We hebben gekeken naar de mogelijkheden en hebben de ontwikkelingen bij Feyenoord gevolgd. Daar was meer dan genoeg concurrentie, waarna we zijn gaan polsen en er sprake bleek te zijn van wederzijdse interesse.''

Lees meer over
Patrik Wålemark
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties