'Vitesse heeft de beste papieren voor Hendriks'

'Vitesse heeft de beste papieren voor Hendriks'

Ramon Hendriks staat voor een overstap naar Vitesse, zo weet Voetbal International maandagavond te melden. Op dit moment lijken de Arnhemmers de beste papieren te hebben om tot een overeenkomst te komen met Feyenoord.

FC Utrecht heeft de afgelopen tijd ook interesse getoond in de 22-jarige Hendriks, maar een overeenkomst met Feyenoord werd tot op heden niet bereikt. Vitesse streeft ernaar om de deal zo spoedig mogelijk af te ronden en de talentvolle centrale verdediger aan hun selectie toe te voegen.

Hendriks kreeg een serieuze kans van Feyenoord in de voorbereiding. De verdediger gaf zelf eerder aan dat hij dit seizoen gewoon een kans zou krijgen in de eerste selectie. Inmiddels is de situatie veranderd en mag Hendriks De Kuip verlaten. De 1.89 lange verdediger heeft een contract dat loopt tot medio 2025 in De Kuip.

Naast FC Utrecht en Vitesse werd Hendriks ook in verband gebracht met SC Heerenveen. Het afgelopen seizoen speelde de linkspoot op huurbasis voor FC Utrecht, maar helaas gooide een ernstige kruisbandblessure in april van dit jaar roet in het eten. Nadat hij hiervan was hersteld, kreeg hij te maken met een knieblessure. Hierdoor was zijn deelname aan de Eredivisie beperkt tot slechts vier wedstrijden.

Lees meer over
Ramon Hendriks
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties