'FC Utrecht meldt zich officieel bij Feyenoord voor Hendriks'

'FC Utrecht meldt zich officieel bij Feyenoord voor Hendriks'

Ramon Hendriks kan opnieuw aan de slag bij FC Utrecht. De Domstedelingen hebben zich in De Kuip gemeld om een definitieve transfer te bespreken, zo meldt 1908.nl.

Aankomend weekend is FC Utrecht van plan om een aanbieding neer te leggen voor Hendriks. Na een eerdere uitleenperiode vorig seizoen, kan Hendriks nu een definitieve overstap maken. Het is niet bekend of Feyenoord open staat voor onderhandelingen.

Hendriks heeft namelijk tijdens de voorbereiding te horen gekregen dat hij de kans krijgt in het eerste elftal. ''Het plan is dat ik nu bij Feyenoord blijf. We hebben niet gesproken of ik wegga of niet, maar gewoon dat ik erbij blijf'', vertelde de verdediger van de oefenwedstrijd tegen Club Brugge.

Naast FC Utrecht staat Hendriks ook in de belangstelling van SC Heerenveen en FC Twente. Echter hebben deze laatste twee clubs nog geen concrete stappen genomen, en FC Utrecht hoopt spoedig tot een akkoord te komen met Feyenoord.

Lees meer over
Ramon Hendriks
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties