'Feyenoord rekent op transferrecord en geeft Wieffer toestemming'

'Feyenoord rekent op transferrecord en geeft Wieffer toestemming'

Mats Wieffer heeft van Feyenoord toestemming gekregen om te gaan onderhandelen met Brighton & Hove Albion. Dit betekent dat de verwachtingen zijn dat de Engelsen en de Rotterdammers er gaan uitkomen wat betreft een transfersom. Dit meldt Voetbal International.

Wanneer Brighton & Hove Albion en Wieffer een persoonlijk akkoord weten te bereiken, dan meldt de club uit de Premier League zich definitief bij Feyenoord. De verwachtingen zijn dat beide clubs snel tot een akkoord gaan komen. Wieffer heeft bij de Rotterdammers al aangegeven open te staan voor een vertrek uit De Kuip.

Afgelopen winter blokkeerde Feyenoord nog een uitgaande transfer van Wieffer. Atlético Madrid was geïnteresseerd en wilde werk maken van de international van Oranje. Algemeen directeur Dennis te Kloese zag een vertrek in de winterstop niet zitten. Inmiddels staat Feyenoord wel open om te onderhandelen over de 24-jarige middenvelder.

'' Zijn vertrek naar Brighton & Hove Albion is nog slechts een kwestie van tijd. Dan rinkelt de kassa in De Kuip harder dan ooit'', schrijft journalist Martijn Krabbendam. ''Feyenoord hoopt en verwacht het transferrecord te gaan breken. Dat staat met 25 miljoen euro nog steeds op naam van Orkun Kökcü, die de club vorig jaar verruilde voor Benfica.''

Wieffer past in het voetbal dat Fabian Hürzeler wil spelen. De nieuwe trainer van Brighton heeft dan ook recent groen licht gegeven om de middenvelder binnen te halen. Wieffer werd voor iets meer dan een half miljoen euro gekocht door Feyenoord en gaat de geschiedenisboeken in als de speler waar het hoogste rendement is uitgehaald door de stadionclub

Lees meer over
Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties