VI: Feyenoord betaalt geen transfersom voor Carranza

VI: Feyenoord betaalt geen transfersom voor Carranza

Julián Carranza maakt spoedig de overstap naar Feyenoord. Voetbal International bevestigt de berichtgeving dat de Rotterdammers een akkoord hebben bereikt met Philadelphia Union. Alleen de Major League Soccer kan een deal nog dwarsbomen.

De MLS moet namelijk toestemming geven voor de uitgaande transfer. Dit lijkt slechts een formaliteit, maar wanneer dit gebeurt, kan Feyenoord de transfer volledig afronden. Het weekblad weet ook te melden dat Carranza transfervrij de overstap maakt naar De Kuip.

Eerder waren de geluiden dat Feyenoord en Philadelphia Union aan het onderhandelen waren over een transfersom. Naar verluidt hebben beide clubs wel een doorverkooppercentage bedongen. Het contract van de Argentijn liep nog door tot januari en hij heeft een actuele marktwaarde van zes miljoen euro.

Met de komst van Carranza speelt Feyenoord in op een mogelijk vertrek van Santiago Giménez. De verwachtingen zijn dat de Mexicaan de komende weken een uitgaande transfer gaat maken. Clubs uit Italië, Engeland en Spanje worden in de wandelgangen nadrukkelijk gelinkt aan de spits.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties