#TT | Feyenoord benadert Ben Johnson voor transfervrije overstap

#TT | Feyenoord benadert Ben Johnson voor transfervrije overstap

De transferzomer is weer in aantocht en dat betekent dat ook alle geruchten langzaam weer op gang beginnen te komen. Met de gedachte dat er waarschijnlijk veel sterkhouders zullen vertrekken, wacht Feyenoord een drukke transferwindow en moet er goed gekeken worden naar vervangers. Eén van die opties is Ben Johnson, aldus The Mirror.

Johnson is een Engelse rechtsback en staat momenteel onder contract bij West Ham United, echter moet hij het daar vooral doen met invalbeurten en speelde hij dit seizoen tot dusver slechts vier volledige wedstrijden. Voor de 24-jarige Engelsman is dit de reden dat hij (voorlopig) zijn contract in Londen niet wil verlengen en sinds dit kalenderjaar mag hij dus praten met andere clubs.

Feyenoord is één van de clubs die een transfervrije komst van Johnson wel ziet zitten en heeft contact opgenomen om de voorkeuren te bespreken. De Rotterdammers hebben alleen wel concurrentie en zien ook Real Betis en Villareal de komst van de vleugelverdediger wel zitten. Ook binnen de landsgrenzen zijn er mogelijkheden als Crystal Palace, Southampton en Leeds United interesse tonen. Hoe Johnson zelf kijkt tegen een overstap naar Rotterdam en het bijbehorende Champions League voetbal is niet bekend.

Johnson maakte vorig seizoen deel uit van de selectie die de Conference League won en was ook als dispensatie speler betrokken bij het Europese Kampioenschap voor Engeland Onder 21. De 24-jarige verdediger speelt al sinds zijn jeugd voor West Ham United en heeft een geschatte transferwaarde van acht miljoen euro.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Lees meer over
Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties