#TT | Everton aast op Minteh; Leicester City overweegt bod op Hancko

#TT | Everton aast op Minteh; Leicester City overweegt bod op Hancko

Yankuba Minteh heeft een uitstekend jaar achter de rug bij Feyenoord. De talentvolle buitenspeler speelde 37 wedstrijden in het shirt van de Rotterdamse club en scoorde daarin elf keer en gaf zes assists. De goede prestaties van Minteh in De Kuip zijn ook opgevallen in het buitenland. Everton heeft namelijk belangstelling getoond voor de 19-jarige rechtsbuiten.

Het is nog altijd de bedoeling dat Minteh met Newcastle United meegaat op trainingskamp. De Engelsen starten na het EK de voorbereiding op het nieuwe seizoen en gaan daarna een besluit nemen over zijn toekomst. De Gambiaan vertegenwoordigt een geschatte marktwaarde van twaalf miljoen euro, maar er wordt al gespeculeerd over een transfersom van dik in de twintig miljoen euro.

Newcastle United overweegt vanwege de financiële fairplayregels een verkoop van Minteh, en Everton wil de portemonnee trekken. Al benadrukt Daily Mail dat nummer vijftien van de Premier League eerst duidelijkheid wil over de financiële positie van de club voordat het zich concreet gaat melden bij de Magpies. Mintehs contract loopt tot medio 2028.

David Hancko
Niet alleen Minteh wordt besproken in de Engelse media. Zaterdagavond werd ook duidelijk dat Leicester City de mogelijkheden onderzoekt om David Hancko over te nemen van Feyenoord. De Engelsen zijn gepromoveerd naar de Premier League en dat levert een aanzienlijk transferbedrag op. Leicester City wil naar verluidt een deel gebruiken om een akkoord te bereiken met de Rotterdammers en bereidt een bod voor.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties