Trpišovský baalt van transfer Lingr naar Feyenoord

Trpišovský baalt van transfer Lingr naar Feyenoord

Jindřich Trpišovský is allesbehalve te spreken over de clubleiding van Slavia Praag. De Tsjechen hebben een akkoord bereikt met Feyenoord over een transfer van Ondřej Lingr. Trainer Trpišovský moet het daardoor stellen zonder de 24-jarige middenvelder in de voorrondes van de Europa League.

''Ik heb het moeilijk. Wat kun je nog meer wensen dan je beste speler te verliezen vóór de play-offs?'', blikt Trpišovský vooruit op het Europese treffen met Zorja Loehansk. De trainer uit duidelijk zijn onvrede over de timing van de transfer. Dat Lingr de overstap maakt naar Feyenoord maakt Slavia Praag wel trots. "Mick van Buren was eigenlijk het meest blij", vervolgt Trpisovsky. "Hij is een keiharde Feyenoord-fan en leek nog blijer dan Ondrej zelf. Van Buren begon al Feyenoord-liedjes te draaien op de club toen hij van de transfer hoorde. Ik ben als trainer ook blij dat hij naar die club gaat en niet naar een andere bestemming. Feyenoord is een fenomenale ploeg."

Michal Býček, verantwoordelijk voor de afdeling Marketing & Communicatie, bevestigt voor de start van de persconferentie de uitgaande transfer aan de aanwezige journalisten. ''Ondřej Lingr is vandaag naar Rotterdam gevlogen, waar hij een medische keuring ondergaat.''

Luka Ivanušec
Naast Lingr verwacht Feyenoord voor het weekend de komst van de 24-jarige Kroaat Ivanušec definitief af te ronden. Volgens Voetbal International is de buitenspeler nog wel opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel van Dinamo Zagreb in het play-off-duel met Sparta Praag.

Wanneer Ivanušec geen blessure oploopt, kan de aanvaller medisch gekeurd worden door Feyenoord en daarna een contract voor meerdere seizoenen tekenen in De Kuip. De komst van Ivanušec houdt volgens het weekblad ook in dat Oussama Idriss niet meer de overstap maakt naar Feyenoord. De clubleiding ziet een nieuwe huurconstructie niet zitten en heeft de voorkeur voor het creëren van waarde op het veld.

Lees meer over
Ondřej Lingr
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties