'Stengs overweegt toekomst; Feyenoord heeft vervanger op het oog'

'Stengs overweegt toekomst; Feyenoord heeft vervanger op het oog'

Calvin Stengs denkt na over zijn toekomst bij Feyenoord. De verwachtingen waren dat de aanvallende middenvelder aan zijn tweede seizoen in De Kuip zou beginnen, maar een vertrek is inmiddels niet meer volledig uitgesloten. Dit meldt 1908.nl.

Stengs wordt de laatste weken hevig gelinkt aan een overstap naar SS Lazio. De Italianen hebben zich gemeld bij de zaakwaarnemer van de 25-jarige linkspoot en diverse gesprekken gevoerd. Luis Alberto is vertrokken naar Al Duhail en Stengs moet de opvolger worden van de Spanjaard in Stadio Olimpico.

Bij Feyenoord is er nog geen openingsbod binnengekomen voor Stengs. SS Lazio heeft zich tot de dag van vandaag niet gemeld in De Kuip om de interesse officieel kenbaar te maken, maar weet wel dat de middenvelder niet bij voorbaat nee zegt tegen een overstap naar de Serie A.

Stengs heeft dit weekend bij de stadionclub aangegeven open te staan voor een stap naar een grote competitie, maar dat moet niet worden gezien als een absolute vertrekwens. Feyenoord staat ook niet afwijzend tegenover een vertrek van Stengs. De Rotterdammers hebben namelijk al een eventuele vervanger op het oog.

In de zomer van 2023 kwam Stengs voor een bedrag van zes miljoen over naar De Kuip. Daarbij is er ook een doorverkooppercentage bedongen met OGC Nice. De Fransen hebben recht op een percentage van 25% wanneer Stengs voor een miljoenenbedrag vertrekt. Hij heeft nog een contract tot medio 2027 en een marktwaarde van vijftien miljoen euro.

Lees meer over
Calvin Stengs
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties