Slot plant gesprek met Te Kloese over transferwensen

Slot plant gesprek met Te Kloese over transferwensen

De situatie van Feyenoord na de winterstop is bekend. De Rotterdammers moeten het vanwege interlandverplichtingen een aantal weken doen zonder Ayase Ueda, Ramiz Zerrouki, Yankuba Minteh en Alireza Jahanbakhsh. De prestaties van de Feyenoorders op de Africa Cup en de Asia Cup bepalen hoelang de middenvelder en drie aanvallers niet beschikbaar zijn voor de stadionclub.

Arne Slot heeft twee weken geleden aangegeven dat hij dolgraag een extra spits aan de selectie wil toevoegen tijdens de winterstop. Daarbij gaf de trainer toen ook aan dat de transferplannen mede worden bepaald door de sportieve prestaties in de Champions League. Nu de Rotterdammers zijn uitgeschakeld, nuanceert Slot de uitspraken en geeft aan dat er volgende week een gesprek gepland staat met algemeen directeur Dennis te Kloese.

''Ik denk dat het wel vrij helder is wat je wilt'', vertelt Slot over zijn transferwensen. ''Alleen werk ik niet bij een club waarbij datgene wat je wilt ook altijd realiseerbaar is. Als datgene wat je wilt misschien wel onbetaalbaar is, heeft het weinig zin om spelers aan te trekken. Daar zal dus met name naar gekeken moeten worden. We kunnen echt wel weer een speler erbij halen die bij ons kan meespelen. Maar of dat nu zo zinvol is als je een maand lang spelers mist, kun je je afvragen.''

Slot heeft momenteel nog niet besloten wat het beste is voor Feyenoord. ''Het zal een overleg zijn, volgens mij heb ik dinsdagavond met Dennis afgesproken. Voor zover we de afgelopen week ook al met elkaar hebben gezeten. Om dan eens te kijken wat mijn ideeën zijn en zijn ideeën en wat dan ook mogelijk is. Want spelers halen die mee kunnen spelen, dat is in de winterstop vast ook wel mogelijk. De vraag is of je daar behoefte aan hebt of dat je aan iets anders behoefte hebt.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties