Rodríguez gaat in op interesse van Feyenoord: "Dat was moeilijk"

Rodríguez gaat in op interesse van Feyenoord: "Dat was moeilijk"

Afgelopen dagen leek het er serieus op dat Luciano Rodríguez zichzelf een Feyenoorder mocht noemen. Toch lukte het de Rotterdammers uiteindelijk niet om voor de transferdeadline een akkoord te bereiken met Liverpool Montevideo. De Uruguayaan blijft een interessant target en nog altijd is er een kans dat hij komende zomer naar Rotterdam komt.

Rodríguez is zelf actief met Uruguay Onder 23 en kwam gisteravond nog in actie tegen de leeftijdsgenoten van Argentinië. De 20-jarige aanvaller begon in de spits en was ook belangrijk met een doelpunt in het duel dat eindigde in 3-3. Na afloop ging hij tegenover TyC Sports in op de afgelopen dagen en zijn toekomst. "Ik probeerde me niet af te laten leiden, maar dat was moeilijk. Mijn zaakwaarnemer bemoeide zich met de onderhandelingen."

"Ik kreeg heel goede aanbiedingen van heel goede clubs", vervolgt de talentvolle Uruguyaan die in de belangstelling stond van Benfica, Feyenoord en River Plate. Zelf was Rodríguez al akkoord met de Rotterdammers en zag hij een overstap naar Nederland wel zitten. "Het was moeilijk om die af te slaan, maar ik heb ze in ieder geval niet afgewezen. Ik weet niet wat er de komende tijd gaat gebeuren. Als ik nog zes maanden bij Liverpool moet blijven, zal ik dat met alle liefde doen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties