Oud-Feyenoorder Amrabat wordt ploeggenoot van Malacia

Oud-Feyenoorder Amrabat wordt ploeggenoot van Malacia

Sofyan Amrabat gaat vandaag een prachtige transfer afronden van ACF Fiorentina naar Manchester United. De 27-jarige middenvelder is onderweg naar Engeland om zijn medische keuring te ondergaan en vervolgens zijn contract te tekenen bij de club uit de Premier League.

Amrabat zal bij Old Trafford samen gaan spelen met Tyrell Malacia. De linksback maakte vorig seizoen de overstap van Feyenoord naar Manchester United voor een bedrag van vijftien miljoen euro. Momenteel kampt Malacia echter met een blessure en is hij dit seizoen nog niet in actie gekomen. Het is niet bekend wanneer Malacia weer inzetbaar is voor Manchester United.

Mede door de blessure van Malacia heeft Manchester United besloten om Sergio Reguilon aan te trekken op huurbasis. De 26-jarige Spaanse linksback wordt gehuurd tot de zomer van Tottenham Hotspur. In het contract is ook een clausule opgenomen die beide partijen de mogelijkheid geeft om tijdens de winterstop uit elkaar te gaan. Naast Malacia is ook Luke Shaw geblesseerd.

Feyenoord kocht Amrabat in de zomer van 2017 voor een bedrag van vier miljoen euro van FC Utrecht. De Marokkaanse international slaagde er vanwege de concurrentie op het middenveld nooit in om door te breken in De Kuip. Na 33 wedstrijden te hebben gespeeld in het shirt van Feyenoord, maakte Amrabat de overstap naar Club Brugge voor een transferbedrag van 2,5 miljoen euro. Uiteindelijk wist hij via ACF Fiorentina zich in de kijker te spelen bij Manchester United.

Lees meer over
Sofyan Amrabat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties