Officieel: Feyenoord bevestigt komst Mitchell

Officieel: Feyenoord bevestigt komst Mitchell

Feyenoord heeft de inkomende transfer van Jeyland Mitchell definitief bevestigd. De 19-jarige centrale verdediger komt over van LD Alajuelense voor een bedrag van 2,5 miljoen euro. Mitchell heeft een contract voor vijf seizoenen getekend in De Kuip.

De komst van Mitchell werd eerder door algemeen directeur Dennis te Kloese omschreven als een stunt. De international van Costa Rica maakte een uitstekende indruk op de Copa America en zag daardoor de interesse toenemen. Feyenoord schakelde snel en wist daarmee onder meer Atletico Madrid af te troeven.

"Feyenoord heeft me met open armen ontvangen," vertelt de nieuwe aanwinst. "Veel voetballers dromen ervan om de stap naar Europa te maken. Het is prachtig om het stadion van deze club te zien. Het is indrukwekkend. Ik ben zulke stadions nauwelijks gewend. Tijdens de Copa America werd er ook in grote stadions gespeeld."

Feyenoord haalt met de centrale verdediger een fysiek sterke speler in huis, die een serieuze kans krijgt in het eerste elftal van trainer Brian Priske. De Deen moet aan de slag met de talentvolle verdediger, vooral aan de bal zijn er nog stappen te maken en daar krijgt hij in De Kuip alle ruimte voor.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties