Officieel: Dilrosun maakt overstap naar Mexico

Officieel: Dilrosun maakt overstap naar Mexico

Javairô Dilrosun heeft zijn transfer naar Club America afgerond. De 25-jarige buitenspeler is hierdoor definitief geen speler meer van Feyenoord. Dilrosun werd in de transferzomer van 2022 overgenomen van Hertha BSC en speelde uiteindelijk 55 wedstrijden in het shirt van de stadionclub.

''Ik ben vorig jaar teruggekomen naar Nederland, met het doel succesvol te zijn met Feyenoord,'', vertelt de enkelvoudig Oranje-international. ''Dat we in het eerste seizoen al een kampioenschap hebben behaald, geeft mij een trots gevoel dat altijd zal blijven overheersen. Iedereen die daaraan heeft bijgedragen en mij een gevoel van thuis heeft gegeven in Rotterdam, ben ik daar dankbaar voor. Ik wens jullie allemaal het beste.''

Bij Feyenoord liet Dilrosun bij momenten zien een meerwaarde te kunnen zijn. De linkspoot scoorde zeven doelpunten en leverde negen assists in anderhalf jaar tijd. Het was niet voldoende om wekelijks op het opstellingsformulier te verschijnen. De oud-speler van Manchester City heeft de verwachtingen uiteindelijk niet kunnen waarmaken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties