'Feyenoord verwacht geen vuurwerk op Deadline Day'

'Feyenoord verwacht geen vuurwerk op Deadline Day'

Supporters van Feyenoord hoeven geen rekening te houden met spectaculaire inkomende transfers of uitgaande transfers. De Rotterdammers verwachten alleen nog een of twee spelers te verhuren op Deadline Day, zo meldt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam.

Lutsharel Geertruida werd de laatste dagen nog volop in verband gebracht met een overstap naar Bayern München. Ook hierin verwacht Feyenoord vandaag geen verdere ontwikkelingen meer. De verdediger gaat dus met de stadionclub de Champions League in en blijft tot minimaal de winterstop trouw aan de club. Wel gaat de club de tweede doelman Mikki van Sas vandaag nog definitief aankondigen.

In het verleden waren supporters op Deadline Day de hele dag druk bezig met F5'en in afwachting van inkomende transfers. Echter, Feyenoord heeft nu de selectie volledig op orde. Onlangs zijn Luka Ivanušec en Ondrej Lingr officieel gepresenteerd en de selectie is daarmee compleet. Trainer Arne Slot heeft aangegeven dat hij, afgezien van een tweede doelman, geen extra wensen meer heeft op de transfermarkt.

Lees meer over
Dennis te Kloese
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties