'Feyenoord staat open voor vertrek van acht spelers'

'Feyenoord staat open voor vertrek van acht spelers'

Het gaan nog spannende dagen worden voor enkele spelers van Feyenoord, zo weet 1908.nl te melden. De Rotterdammers staan open voor het vertrek van acht contractspelers. Nadat Feyenoord zich stevig heeft geroerd op de transfermarkt de laatste dagen, is het perspectief op speeltijd voor diverse spelers gewijzigd.

Neraysho Kasanwirjo, Thomas van den Belt, Gjivai Zechiël, Quinten Timber, Antoni Milambo, Javairô Dilrosun, Alireza Jahanbakhsh en Patrik Wålemark mogen Feyenoord definitief achter zich laten of tijdelijk vertrekken uit De Kuip. De situatie is per speler verschillend. De Rotterdammers hebben nog geen concrete aanbiedingen ontvangen, maar in de laatste dagen van de transfermarkt wordt er niks uitgesloten.

Van den Belt mag Feyenoord op huurbasis verlaten. De 22-jarige middenvelder heeft nog niet de indruk achtergelaten in De Kuip dat hij dicht tegen een basisplaats aanzit. Een verhuurperiode kan zijn ontwikkeling versnellen. Gjivai Zechiël mag Feyenoord ook op huurbasis verlaten voor een club uit de Eredivisie. De talentvolle middenvelder heeft een uitstekende indruk weten te maken.

Patrik Wålemark heeft over belangstelling niet te klagen. Gisteren werd bekend dat SC Heerenveen de situatie nauwlettend volgt. Daarnaast is bekend dat verschillende clubs uit de Eredivisie interesse hebben getoond, maar tot op heden nog niet hebben doorgepakt. Antoni Milambo komt in aanmerking voor speeltijd bij Onder 21. Wanneer de juiste club uit de Eredivisie zich meldt, is een verhuurperiode bespreekbaar voor de Rotterdammers.

Kasanwirjo wordt actief aangeboden bij verschillende clubs en mag De Kuip definitief verlaten. Timber en Feyenoord is tot op heden nog geen gelukkig huwelijk gebleken. Wanneer de juiste club zich meldt, is een vertrek bespreekbaar. Voor Javairô Dilrosun geldt dezelfde situatie. De buitenspeler zelf heeft echter weinig oren om te vertrekken en wil voor zijn kans gaan. Alireza Jahanbakhsh mag ook vertrekken, maar focust zich momenteel volledig op Feyenoord.

Lees meer over
Dennis te Kloese
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties