'Feyenoord scout opnieuw in Zweden en komt uit bij Adjei'

'Feyenoord scout opnieuw in Zweden en komt uit bij Adjei'

Feyenoord oriënteert zich nog altijd nadrukkelijk op de Zweedse markt. De Rotterdammers hebben volgens journalist Anel Avidć de eerste contacten gelegd met Hammarby IF om een transfer van de talentvolle 21-jarige centrale verdediger te bespreken.

Niet alleen Feyenoord heeft de 1,91 meter lange Ghanees op de radar staan. Ook clubs uit de Ligue 1 zien de komst van de rechtspoot wel zitten. Adjei heeft bij Hammarby IF een contract dat loopt tot de zomer van 2026 en een geschatte marktwaarde van 1,5 miljoen euro.

Naast clubs uit Frankrijk, is er ook belangstelling vanuit Engeland. FC Lorient is momenteel het meest concreet, maar het is de vraag of de Fransen kunnen voldoen aan de vraagprijs van Hammarby IF. De Zweden vragen vier miljoen euro voor Adjei.

Of Feyenoord concreet gaat worden, moet de komende dagen duidelijk worden. Na de huurtransfer van Isak Alemayehu Mulugeta vanuit de Zweedse club Djurgårdens IF scout Feyenoord nog altijd nadrukkelijk in de Zweedse competitie.

Feyenoord niet concreet
Journalist Martijn Krabbendam liet dinsdagmiddag in de Dick voor Mekaar Podcast nog weten dat Feyenoord momenteel voor niemand concreet in de markt is, maar wel diverse pogingen heeft gewaagd om de selectie te versterken. ''Dat is gewoon hartstikke moeilijk. Op de achtergrond zijn ze bezig geweest met spelers, maar niet heel erg concreet. We hebben nog dik een week, ik verwacht dat er niets meer komt.''

''Het is ook lastig om nu een speler te halen, terwijl er misschien snel weer spelers terugkomen vanuit de Asian en Africa Cup'', doelt Krabbendam op Minteh, Zerrouki, Ueda en Jahanbakhsh. Feyenoord heeft zich wel geprobeerd te versterken, maar het was nooit heel spannend.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties