'Feyenoord ontvangt tegenvoorstel van Grêmio'

'Feyenoord ontvangt tegenvoorstel van Grêmio'

Feyenoord maakt nog altijd kans op de komst van middenvelder João Paulo Bitello. De Rotterdammers brachten een bod van zeven miljoen euro uit, maar dat bod werd direct van tafel geveegd. Grêmio heeft wel een tegenvoorstel gedaan, zo schrijft journalist Saimon Bianchini.

Feyenoord is op de hoogte van de wens dat Bitello graag de overstap maakt naar Nederland, maar weten ook dat de contractsituatie ingewikkeld is. Grêmio bezit namelijk slechts zeventig procent van de transferrechten. De marktwaarde van de middenvelder wordt geschat op zo'n zeven miljoen euro.

Journalist Bianchini weet niet te melden om welk bedrag het tegenvoorstel gaat, maar ziet vooral dat het naderende einde van de transferdeadline het grootste obstakel kan vormen. Feyenoord en Grêmio hebben precies één week om tot een akkoord te komen en de deal af te ronden.

In 2019 maakte Bitello de overstap van FC Cascavel naar de huidige nummer vijf van de Braziliaanse Serie A: Grêmio Foot-Ball Porto Alegrense. De 23-jarige Braziliaan speelde tot dusver 90 wedstrijden voor Grêmio en was daarin 17 keer trefzeker, ook gaf hij zeven assists. De multifunctionele speler kan ook op rechtsbuiten uit de voeten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties